Klankschaal Massage Almere

Uitspraken na een Soundfulness Klankontspanning

Uitspraken van kinderen, mannen en vrouwen in de leeftijdscategorie tot en met 93 jaar.

* “ik hoorde alleen nog de klanken (koshi’s) en niet de rest van de voor mij overweldigende geluiden”

* many thanks, everyone felt so very relaxed afterwards and were fascinated how wonderfully soundfulness soothed your mind and allowed you to become grounded once again... thankyou to your colleagues who helped out ... just wonderful! (groep Osteopaten uit Japan)

* Het was een hele bijzondere en ontspannende ervaring

* Ontzettend bedankt voor deze mooie reis! Wij hebben er enorm van genoten en we hebben een hele fijne, rustige dag gehad. Het was een prachtige ervaring! Kunnen jullie niet iedere week komen?!

* Verwondering, focus, eerbied,Geraakt- ziele kwaliteit Ik vond het bijzonder om te zien hoe je alleen met geluiden een groep dansende, rennende kleuters weer tot rust en aandacht kan brengen.

* Een gevoel van lichtheid en vrolijkheid vulde de zaal De hele dag ervaarde ik (wederom!) een soort rust/vrede over de kinderen. Er zijn die dag ook geen botsingen/ruzies geweest tussen de kinderen.

* Meester klas 3 De meeste kinderen konden zich goed ontspannen en een viel er zelfs in slaap. Voelde zelf vibraties in de buik en borst. De klas als geheel was later rustiger en goed bij zichzelf.

* Toen ik nog onbekend was met de activiteit, had ik er een bepaald 'vooroordeel' over, zoiets als; ik ben niet zo'n zweverig type… Ik moet het allemaal nog maar eens zien. Maar wat er gebeurd tijdens de klankontspanning is heel bijzonder om te zien! Het grijpt me emotioneel aan dat het 'aanbieden' van klank, sfeer, geur en rust zoiets teweeg brengt bij onze bewoners. Het zijn subtiele reacties, maar erg bijzonder! Het grijpt me aan dat de bewoners even uit het niets komen. Even uit die nietszeggende onbekende wereld! Zelf bij mij zelf kwam er rust, heel veel rust en ontspanning! Het is een activiteit waarbij ik met een voldaan gevoel wegga.

* Feedback van de activiteitenbegeleiders laat horen dat de sfeer weldadig is en rust geeft waarin de bewoners werkelijk diep ontspannen, fysiek en emotioneel. Waarom doen we dit niet meer?

* Het bijwonen van een klankontspanning van Soundfulness is voor iedereen een geheel eigen, unieke belevenis. De meesten ervaren het als weldadig en diep ontspannend, op het moment zelf én erna.

* De luisteraars komen los van het rationele en het voorspelbare en los van hun vaste reactiepatronen. De uitwerking is vaak wonderbaarlijk. Praters verstillen, de verstilden, maken contact, de doellozen vinden een focus, de dolenden komen tot rust.

* Een klankontspanning werkt diep door en is heilzaam in eenvoud en woordenloosheid.