Klankschaal Massage Almere

Links "klank" collega's:

Soundfulness

Soundfulness is voor ieder die zich interesseert om met gebruik van akoestische instrumenten en de eigen stem, aandachtig en subtiel te communiceren en te behandelen.

Innerchanges

Ik heb Erik ervaren als een coach die weet waar hij mee bezig is, voelt wat nodig is, mij zelf bewust laat ervaren wat ik zelf doe en hoe ik dat ook anders zou kunnen ervaren. Al coachend “naast” mij, tijdens de ademsessie, begeleide hij mij naar inzichten, die zo verrassend helder en waar zijn, dat ik er nog steeds niet “omheen” kan.

Helende klanken

Klank dringt door tot in de diepere lagen van het bewustzijn. Klankwerk, klankmassage, klankmeditatie, workshops, lezingen en consulten.

Klankschaal Massage Rik Koudijs

Bevlogen Klankschaal masseur met diep respect voor de mens in de omgeving van Amstelveen.

Thinkspirator

Isabelle Peper haar zorgvuldigheid schijnt door alles heen. Grenzeloze creativiteit stroomt vrij naar alle hoeken en gaten en vind altijd een weg naar mogelijkheden. Een heerlijk mens om mee samen te mogen werken.

MWklankschaalmassage Marian Wouters

Levenslustige, diep betrokken, klankschaalmasseuse in staat om een hartverbinding met jou en klanken aan te gaan die je van binnen raken. In de omgeving van Dordrecht.

Centrum Samavihara René Stahn

Zijn staat van Zijn maakt dat jij de liefde voelt die hij voor muziek, klankschalen, andere instrumenten en de stilte, heeft. De ervaring om bij hem een oude klankschaal te mogen kopen zorgt voor een anker in je leven. Puur, door luisteren en observeren weet hij te ondersteunen in je ontwikkeling met of zonder instrumenten. Een klankschaal die via hem een weg naar jou heeft gevonden zal zeker een dierbaar verlengstuk van je worden.

Studio Norbruis

Studio Norbruis is een niet al te grote yoga en pilates studio in Zaandam, waar lesgegeven wordt in verschillende soorten yoga en in pilates, en waar op afspraak massages en privélessen worden gegeven. Hanneke Norbruis is een ervaren yogi die met respect voor het traditionele en met nieuwsgierigheid naar het hedendaagse vanuit haar hart lesgeeft, het liefst aan niet al te grote groepen en met oprechte aandacht voor joú.

Asmara

Informatief Centrum in Hillegom waar lezingen en workshops worden georganiseerd door passievolle, betrokken, mooie mensen die bijdragen aan het Liefdevol en zinvol met elkaar verbinden.

ZENZ Klankmassage Peter Hess Methode

Veelzijdige, energieke, creatieve en ter zake kundige masseuse van oa Klankschaal massages in de omgeving van Groningen.

De zingende schaal

Veelzijdige Adem- en Klanktherapeut gevormd door levenswijsheid met de pure ziel van een kind.

Peter Hess-Academie KlankKleur

Instituut voor opleiding helend tekenen en klankmassagetherapie.

Peter Hess Instituut

Het Peter Hess Instituut in Duitsland is het internationaal opleidings- en onderzoeksentrum voor Klankmassage-therapie.

Links "andere" collega's met verschillende vakgebieden:

Chungna, Centrum voor bewustzijn Flevoland.nl

Maroesja combineert haar kristallen, natuurproducten en de bijzondere energie van de Mongoolse Ger op een zeer natuurlijke wijze. Haar liefde voor de natuur met al haar facetten en wijsheid maakt deze plek een magische poort vol mogelijkheden.

Stichting Operam

Een gezellige plek die ook een grote maatschappelijke en sociale functie heeft. Iedereen is en voelt zich al snel welkom. Je wordt hier gehoord en gezien. Operam is voor alle doelgroepen (0-100 jaar). Of je nu een wens hebt of extra zorg en ondersteuning nodig hebt op wat voor vlak ook. Loes Groot en haar team hebben en anders zorgen voor vakkundige en betrokken oplossingen.

Stadsboerderij Almere

Op het prachtige landgoed de Kemphaan gelegen boerderij met opgeruimde, fijne huurbare ruimtes die een sfeer van rust, kalmte, verbondenheid en respect voor al wat is uitstralen en door Tineke vd Berg ook “geleefd” wordt

Vitaal door Balans

Bijzonder integere, aandachtsvolle, met levenswijsheid gevulde vrouw die samen met jou op zoek gaat naar balans. Zowel mentaal, emotioneel, fysiek, als “levensvraagstukken”. Zijzelf is het lichtend voorbeeld met een onmetelijke passie voor gezonde voeding.

Astroloog

Vrouw der vrouwen, die bij mij tijdens de opleiding Soundfulness met haar intensieve kwaliteiten is doorgedrongen naar de kern.

Natuurlijk Wijs Kind

Gedurende de opleiding Soundfulness en de samenwerkingen daarna heb ik haar natuurlijke wijsheid, kracht, empatisch vermogen en liefde voor kinderen als helend ervaren.

Heel de mens

Bijzonder intuïtief en gedreven coach, die op natuurlijke wijze, rekening houdt met alle facetten van de mens.

The Soulcircle

Centrum voor persoonlijke ontwikkeling en groei; een initiatief van Regina Wiericx en is mede mogelijk gemaakt door de Zusters Franciscanessen.

Carel de Wilde

Warm mens....en vakkundig fotograaf die met gevoel foto's heeft gemaakt zonder de aanwezige "energie" te verstoren tijdens klankligconcerten. Fijn om mee samen te werken.